22 Mayıs 2009 Cuma

Lida bitkisel zayıflama hapları ilaçları etkileri nelerdir

Lida” zayıflama Kapsülleri Dai Dai Hua bitkisinden elde edilmektedir) - vücudumuzdaki fazla yağ vekilo kaybı için geliştirilmiş oldukça özel bir “zayıflama” ilacıdır. Antik Çin tarihi zamanlarından beri geliştirilmiş ve kullanılmakta olan bu zayıflama ilacı, fazla kilolarla hızlı ve etkili bir şekilde savaşır. Bugüne kadar,zayıflama için mevcut kilo verme ve incelme hapları arasında Lida zayıflama kapsülleri en popüler ve güçlü etkiye sahip ilaçlar ve haplar olarak bilinir. lida zayıflama ilacının alımından itibaren 5-7 içerisinde fazla kilo sorunlarınızla ilgili ilk olumlu sonuçları görebilirsiniz

Lida zayıflama hapının kullanımının ardından iştahınızda keskin bir düşüş görülmektedir. Sonuç olarak,vücudun bu ani kilo kaybına tepkisi de değişik olacaktır. Çünkü vücut normalde açlığa alışık değildir ve bu nedenle vücudumuzdaki karbonhidrat ve yağ depolarını hızla tüketmeye başlayacaktır. Bu nedenle, lida zayıflama hapının alındığı ilk zamanlarda kendinizi biraz kötü hissedebilirsiniz. Bu doğaldır. Yine Lida zayıflama hapının kullananımı ile birlikte nadiren de olsa bazı kişilerde ağız kuruluğu, baş dönmesi, anksiyete, uykusuzluk veya sinirlilik gibi bazı yan etkiler de görülebilmektedir. Bu durumda hap dozajını azaltmanızı tavsiye ediyorum. Hatta bazı hassas yapıdaki kişiler de bu nedenle, bir süre lida kapsülleri alan kişilerde organizma, lida haplarının meyve ve sebelerin değişik ve çeşitli kombinasyonlarını bile kabul etmekte zorlanabilir. Lida zayıflama hapı kullanımı süresince, karbonatlı maden suyu, meyve suları içmeye özen göstermeli ve, et, tuzlu tatlı yüyecekler ile kullanmaktan, ve alkol ve sigaradan uzak durmalıyız. Ayrıca, Çin kahve çekirdekleri (Cassia Tori) kapsüllerinin zayıflatıcı etkisi ile Çin yeşil çayının olumlu etkisini de kullanarak kilo ve zayıflama sorunlarının çözümünün yanında kolesterolü azaltmaya da yardımcı olabilirsiniz.


Zayıflama kapsülleri Lida, bir gıda olarak vücuda biyolojik aktif katkı sağlayan ve obezite için bir tedavi niteliğinde olan bir üründür. Bu nedenle emziren bayanlara, hamile kadın ve 16 yaş altındaki çocuk ve 65 yaş üstü yaşlılara Lida kapsülleri almaları önerilir. Ancak kronik kalp hastalığı, karaciğer ve böbrek sorunları olan kişiler, Lida kapsülü kullanmadan önce ilaç kullanımı için doktorunuza başvurmalısınız.

Lida zayıflama kapsülleri kilolu kadınlar ve erkeklere önerilen bir bitkisel zayıflama haplarıdır. Lida zayıflama hapları, vücutta oluşturduğu tokluk hisi ile sağlıklı ve güvenli zayıflamanın önünü açar.

Lida hapının bileşiminde bulunan bir kısım faydalı maddeler, vücudun barsak faaliyetlerinin de düzenlenmesine ve kollesterol düzeyinin düşmesine yardımcı olur. Lida bitkisinde bulunan çinko kobalt gibi nadir bulunan mineraller ile vücudunuzun ihtiyacı olan bir kısım maddeler de sağlanmaktadır. Lida hapları kan dolaşımını iyileştirerek kalp ve damar hastalıklarının da iyileşmesini hızlandırmaktadır.

kaynak: Kolay Zayıflama

3 yorum:

  1. HodobaX, Yüzyıllardır içeriği bilinen, yakın ve uzak doğu kökenli bitkilerin kliniksel deneyler ile bir araya getirilmesinden ve denenmesinden elde edilen bir zayıflama ürünüdür. Kliniksel deneyler, Hodobax 'ın 15 gün içerisinde etkisini göstererek, yağ yakma seviyesini en üst düzeye çıkardığı belirlenmiştir.

    15 günlük uygulama konucu, klinik deneylerine katılan deneklerde, 3 ile 12 kilo arasında kilo verildiği gözlemlenmiştir.Yine bu deneyler, diğer diyet ve zayıflama yöntemlerinde görülen, su ve kas kaybını da en az seviyeye çektiği belirlenmiştir.

    Bilindiği üzere, zayıflama yöntemlerinin çoğunda, öncelikle vücuttaki su atılmaktadır. İlk bakışta kilo kaybı olarak görülebilse bile, vücuda zararları açık olduğu gibi; vücut da bu suyu en kısa süre içerisinde geri alır. Vücuttan en çabuk atılabilen suyun kaybı, kilo verme değildir.

    Vücuttaki sudan sonra, vücudun atmak isteyeceği unsurlar, yağlar ve kaslardır. Yağlar, en çabuk kimyasallar ile atılırlar. Ancak kimyasal maddeler ve ilaçlar ile atılan yağlar vücut tarafından yeniden alınma eğilimindedirler ve çok çabuk biçimde geri alınırlar.

    HodobaX, yasal olmayan yollar ile yurda sokulan ya da satılan; bu nedenle de herhangi bir denetime tabii olmayan bir ürün değildir. T.C. Tarımve Köyişleri Bakanlığı 'nın, 14.08.2008 tarih ve 16-00006-00007-4 Sayılı izni ile üretilmiştir ve Türkiye Cumhuriyeti nin denetim mekanizmaları ile her aşamada denetlenmektedir.

    Çoğu diyet ve zayıflama yönteminde erime gerçekleşen kasların ise kendilerini toparlamaları, diğer unsurlara göre çok daha zordur ve istenmez.

    HodobaX, içerdiği bitkisellerle, vücudun su kaybını engeller ve su kaybı nedeni ile "zayıflamış gibi" olma durumunu yaratmaz. Besleyici elemanları, kas erimesini engeller. HodobaX 'ın hedefi ve uygulama merkezi yağlardır.

    HodobaX 'ın üç önemli etkisi bulunmaktadır.

    1. Yemeklerden önce ılık su ile alınması, tokluk hissi yaratır ve nispeten fazla yemek yenmesini engeller.
    2. Yiyecekler ile alınan yağların, midede emilinmesini engeller ve mide tarafından emilim en aza indirilerek, yağ ve kalori olarak vucutta depolanmamasını sağlar. Kötü kolesterol ve trigliseridlerin atılımında etkilidir.
    3. Yiyecekler ile barsaklara ulaşan besinlerin, burada emilimini en aza indirir. Diğer mineral ve vitaminler alınırken, yağlar gaita yolu ile dışarı atılır.

    HodobaX 'ın yukarıda sayılan etkileri sonucu vücut; ihtiyacı olan kaloriyi, mevcut yağları kullanarak temin etmeye çalışır ve bu da yağların erimesine ve kilo kaybına neden olur.

    HodobaX, hiç bir nedenle, vücuttaki su ve kasların kaybına neden olmaz. Yağ yakımı kimyasal olmadığı ve vücut kendi sistemi içerisinde bu yağları erittiği için, yağların tekrar geri alımı söz konusu değildir.

    HodobaX NE DEĞİLDİR?

    Öncelikle ve özellikle, hiç bir kimyasal içermez. Mineral ve her ne ad altında olursa olsun, hiç bir katkı maddesi içermez. Tamamen BİTKİSEL dir.

    HodobaX, FORM TABLETİ DEĞİLDİR. Formda olanların kullandığı, kilo almayı engelleyen ancak kilo vermede herhangi bir etkisi olmayan form tablet ya da kapsül değildir.

    HodobaX, yasal olmayan yollar ile yurda sokulan ya da satılan; bu nedenle de herhangi bir denetime tabii olmayan bir ürün değildir. T.C. Tarımve Köyişleri Bakanlığı 'nın, 14.08.2008 tarih ve 16-00006-00007-4 Sayılı izni ile üretilmiştir ve Türkiye Cumhuriyeti nin denetim mekanizmaları ile her aşamada denetlenmektedir.

    HodobaX ilaç değildir. Türk Gıda Kodeksine uygun olarak hazırlanmıştır.


    HodobaX 1 kutu içerisinde 135 kapsül hap bulunmaktadır.

    HODOBAX, KİME, NASIL ETKİ EDER?

    Bilindiği üzere, fazla kilolu kişiler ile vücudu su tutmaya elverişli kişilerin kilo vermeleri başlangıçta daha kolaydır. Açıklanan nedenlerle, 7 kiloya kadar fazlası olan kişilerde yemeklerden önce ikişer tane HodobaX kullanımı yeterli olmaktadır. 22 ile 45 günlük bir kullanım belirtilen kiloyu verdirir.

    7 kilodan daha çok fazlalığı olanlarda kullanım, yemeklerden önce üçer adettir. Verilen kilolara bağlı olarak, devam ettirilip ettirilmemeye karar verilmelidir.

    YanıtlaSil